martedì 20 aprile 2010

Firenze






A mùlt 7vègèt Firenzèben toltottuk...nagyon yol sikerult a kiruccanàs, màr yol jott egy kis relax! ;-) Greta nagyon yol bìrta a strapàt, a 4 ès fèl òràs autòkàzàst oda-ès visszafelè is vègig aludta! A szàlloda bolcsojèben ugyanùgy àtaludta az èccakàt, a vàrosnèzès kozben v. aludt, v. a babakocsiban pruntyogott, csak nèha vesztette el a turelmèt, olyankor egy kicsit kèzben volt ès ismèt nyugi volt! :-) Szòval egy igazi kisangyal! Firenze csodaszèp, na ès ami a toszkàn konyhamuvèszetet illeti, mmmmhhhh...
Prunytyi muvèsz lèlek, az Uffizi kèptàrban nagyon yol elnèzelodott, sot Botticelli festmènye - Vènusz szuletèse - annyira tetszett neki, h jòkedvuen sikongatott, ìgy egy olasz iskolàs csoport sokkal inkàbb vele volt elfoglalva, mint az idegenvezetovel! :-)) Egy idosebb nèni meg is jegyezte, h O a legszebb "festmèny" az egèsz kèptàrban, mi buszke szulok pedig csak irultunk-pirultunk! :-)



Greta napròl-napra vàltozik, novekszik...tovàbbra is fulig èr a kis szàja èbredèskor, amitol a mamma mindig elolvad! :-) Most màr mindent nagyon ugyesen fog, sot, amikor elè rakjuk a kulonfèle jàtèkokat, rogton el is "kapja" oket, màr nincs mellèfogàs...mindent nagyon tanulmànyoz a hatalmas szemeivel ès a maga nyelvèn kommentàl is...most màr szokàsos esti musor a sikongatàs, minek koszonhetoen nem hallunk semmit a tv musorbòl! :-) Egyre jòìzubbeket kacag, meg lehet zabàlni...hason lenni is nagyon szeret, màr nagyon szèpen tartja magàt...arròl nem is beszèlve, h miòta a mami visszament part-time-ba dolgozni, àtalussza az èccakat, MINDEN EGYES NAP!!! (remèlem most nem kiabàltam el semmit)
Kell ennèl tobb? Nem hiszem...

Nessun commento:

Posta un commento