mercoledì 23 giugno 2010

Gretababa 7 hònapos





















Greti tegnap 7 hònapos lett! Egyre beszèdesebb a little girl, èdes, ahogy halandzsàzik, meg ahogy nyekereg ossze-vissza! Mùlt hèten felfedezte a làbàt is, azòta orommel ràgcsàlja azt is...màr lassan kùszni is fog, egyfolytàban mozgàsban van...pàr napja màr a zenèlo halacskàt - ami az etetoszèkèn fityeg - is be tudja kapcsolni...a cipojèt, zoknijàt, sapijàt ès napszemcsijèt is le tudja venni - sajnos :-) Tovàbbra is mindent a szàjàba vesz ès igencsak yo eroben van, màr fel tud àllni, ha az ember fogja a kèt kis kezèt...èrdekes viszont, h ulni mèg nem igazàn tud, mèg eldol!:-)
Pàr napja elkezdtuk az esti szilàrd ètelt is, ìgy a mamma fozocskèzhet...nagyon szereti, amikor az esti papiba sajt is kerul, ill. mini tèszta...a gyumolcsbol meg soha nem elèg, mindent szeret, tàn mègis a sàrgabarack&alma a legnagyobb kedvenc...
Szèpen fejlodik, màr beruhàztunk egy ùj kocsiulèsre, uis a màsikat màr kezdte kinoni...kb. 70-71 cm hosszù - igazàn pontosan nem lehet lemèrni, mert egyfolytàban ficànkol - ès 7750 gr! Yo hùsban van a kisasszony! :-)

Nessun commento:

Posta un commento