lunedì 25 ottobre 2010

Oltàs, riadalom...



Greti ma megkapta a harmadik oltàs adagot ès ahogy a kèpen is làtszik, rendesen ki is dolt tole! :-) Màr lassan 3 òràja alszik, mèghozzà ures pocakkal, ami nàla plàne nagy szò! Az oltàson amùgy ismèt nagyon yol viselkedett, sìrt egy picit, de amint a kezèbe nyomtak egy vigasz jàtèkot, igaz mèg ott rezegtek a krokodil konnycseppek az arcàn, de màr ismèt mosolygott mindenkire! A vàròteremben is az ujja korè csavarta az embereket, mindenkihez volt egy yo "szava" ès 4 fogù teliszàjas mosolya! :-)

Tegnap viszont nagyon nagyon megijesztett minket, uis megakadt a torkàn az utolsò kanàlnyi mini tèszta...ez nem a szokàsos fèlrenyelès volt, ìgy sajnos nem is hasznàlt neki a hàtbaveregetès, megpròbàltam èn is, Enri is, semmi, Greti mèg tovàbbra sem kapott levegot! :-( Vègul fejjel lefelè fordìtottuk ès hàla a yo ègnek, ez bejott ès vègre megszabadult a torkàn akadt tèsztadaraboktòl...borzalmas volt fulladozni làtni a piccolinàt, de szerencsère O nem ijedt meg annyira, mint mi, egy kicsit meg volt ugyan szeppenve a tortèntek utàn, de rà 2 percre màr ismèt mosolygòsan iszogatta a gyumolcslevèt!

ùj szò: tegnap legnagyobb meglepetèsemre, mikozben a cipofuzojèt kotottem be, azt mondta nekem, h "Kinga"...azt hittem rosszul hallok, de nem, a nap folyamàn tobbszor is megismètelte! :-)) Cukiiii (valszeg apjàtòl tanulta amùgy, mert èn mindig "mammàzok" neki)

Nessun commento:

Posta un commento