mercoledì 23 marzo 2011

6° kontroll




Ma voltunk a 15-18 hònapos kontrollon...minden OK, Greti egyenletesen fejlodik, 10400 gr, 81,5 cm ès a fejènek a kerülete 46,8 cm...a sùlya àtlagos, viszont yol megnyùlt, ezèrt vèkony, de nem sovàny...sot, a dokino szerint nem is baj, ha eltèr az olasz pufi gyerekektol ebben! :-)
Greti a vizsgàlatot vègigkuruttyolta, minden jàtèkot megfogott, beszèlt hozzàjuk - mèg a bèkànak is "bau-bau"-zott :-)) - ès bàrmit kèrdezett tole a dokino, mindenre az volt a vàlasza, h "no" - ma reggel òta ez megy :-) -majd amikor vègeztünk, akkor "ciao ciao" ès màr sètàlt is kifelè a rendeloböl.
Megkèrdeztem az alvàsproblèmàròl ès a dokino szerint az oka annak, h miòta visszajöttünk Bp.rol Greti nem alussza àt az èccakàkat egyèrtelmuen az, h vissza kell zökkennie az itteni környezetbe, mert ebben a korban màr sokkal nehezebben viselik a környezetvàltozàst...mah...azèrt màr eltelt màsfèl hònap ès kb. 2x aludta àt az èccakàt, egyszer mindig felsìr hajnalban...remèlem tùl leszünk ezen a korszakon hamarosan...
Megjegyezte, h kifejezetten baràtsàgos ès tàrsasàgi lèny a kisasszony ès milyen sok foga van màr kint...pontosan 9 van kint ès 3 a napokban töri àt az ìnyèt, ìgy ismèt mindent ràg szegènykèm, ami a keze ügyèbe kerül.

Nessun commento:

Posta un commento