giovedì 7 luglio 2011

A 19 hònapos rosszcsont!




























































Greti màr elmùlt 19 hònapos ès tovàbbra is egy hiperaktìv duracell nyuszi, akit egy màsodpercre nem lehet magàra hagyni, mert tuti, h vmi kàrt/bajt csinàl! Non stop "szolgàlatot" igènyel a kisasszony, iszonyùan sok energiàt ès mèg több türelmet! :-) A hisztizèsben màr igazi profi lett, a napi 2-3 hiszti az fix, aminek soràn a földre vàgja magàt ès nemhogy nem hallgat ràm, hanem pont az ellenkezojèt csinàlja, mint amire kèrem...huuuuhaaaa...ki tud hozni a sodrombòl ilyenkor rendesen...bàr most màr kiismertem a kisasszony logikàjàt ès a leghatàsosabb ezekre a hisztis rohamokra az, ha ott hagyom ès akkor bezzeg "mammàzva" ès bogve rohan utànam! Kèèèèsz...ezt leszàmìtva remekül elszòrakozunk itthon, nagyon vicces Greti ès azt birom benne, h èrti a trèfàt, mindig yokedvu, vidàm, baràtkozòs, egyszòval egy kis bohòc! :-) Megkapta az elso triciklijèt is, amit ugyan egyenlore mèg nem teker, csak hagyja, h toljuk, ill. ha megunta, akkor leszàll ròla ès O akarja tovàbb tolni...ez amùgy àlt. mindenre jellemzo, amit mi csinàlunk èppen, azt neki is csinàlnia kell...ìgy màr szokott fèsülködni is, tovàbbra is a mi papucsainkban, cipoinkben jàrkàl föl-alà a lakàsban, ha teregetek, O is "tereget" ès ràzza a ruhàkat, ahogy èn szoktam, h spòroljak a vasalàson stb...ja ès egyfolytàban csacsog, a nagy rèszèt mèg tovàbbra is csak O èrti, de sok ùj szòt tanult a budapesti kiruccanàs alkalmàval ès folyamatosan tanul, ismètli utànunk a szavakat, nagyon cuki...a kiejtès ugyan mèg nem tökèletes, de napròl-napra szebben "beszèl" .Yol nevelt a gyerek, uis bàrhova megyünk be, rögtön kösszön, hevesen "ciao"-zik ès àlt.ban ràm mutat ès mondja, h "mamma", bemutat engem is mindenkinek! :-) Baràtkozòs termèszetènek hàla, a közèrtekben mindig kap vmit, a pèknèl egy grissinit, a hentesnèl egy darab sonkàt, a cukràszdàban zselès cukrot - amit a mamma eszik meg :-) -, a gyògyszertàrban vmi plüss reklàm figuràt stb...megèri vele vàsàrolni menni!:-))
A gyereknapra tolünk kapott filctollakat kifejezetten kedveli - itt egyèbkènt nincs gyereknap, de mi tartottunk ettol függetlenül -, nagyon cuki, amikor leül a kis szèkèhez ès alkot!
Jùnius 22-èn lemèrtem ès ugyan a sùlya tovàbbra sem gyarapszik rohamos ütemben, de egyre magasabb lesz, màr 87 cm ès 11300 gr!

Nessun commento:

Posta un commento