mercoledì 29 agosto 2012

Aug. 14-15 Montoso

Ferragosto-t idèn Manuèkkal a hegyekbeli hàzukban ünnepeltük...14-èn este a vacsora utàn vèletlenül belecsöppentünk az ünnepi gyertyàs körmenetbe, ami nagyon tetszett a kèt rosszcsontnak, foleg a gyertyàk miatt, amit aztàn el is akartak sorra fùjni! :-) Màsnap egy kis jàtszòterezès ès grill sütögetès volt a program...nagyon yol èreztük magunkat, igaz a kèt kisasszony elèg sokat veszekedett, nanà, h mindkettonek ugyanaz a jàtèk kellett, ugyanolyan szìnu pohàr az ètteremben, ugyanolyan keksz stb...kèèèèsz....de voltak nyugodt pillanatok is, amikor szèpen eljàtszottak! :-)
Nagyon yol esett a hus klima a kànikula utàn, bàr ennyire hidegre nem szàmìtottunk, foleg èccaka, ìgy vègül mind a 4en egy àgyban aludtunk ès melegìtettük egymàst! :-) (kb. 17 fok volt...aminek hàla, Erik eloször aludt 8 òràt egyhuzamban, este 8kor evett utoljàra, aztàn meg hajnali 4kor!)
Greti nagyon cukin viselkedett egyèbkènt Rebbyvel, a hisztik soràn pròbàlta yobb belàtàsra bìrni...pl. amikor nem akart felöltözni reggel a kis baràtnoje, akkor mondta neki, h ha yo kislàny lesz ès nem hisztizik, akkor mennek a jàtszòtèrre! :-)) (amiket tolünk hall ugye àltalàban, azt mondogatta neki) :-)

Mamma nèzd candelina! (=gyertyàcska)

Itt èpp szèpen eljàtszottak

Reggeli kòma

Tornàsz lesz?:-)






Nessun commento:

Posta un commento