domenica 23 dicembre 2012

Ovis karàcsonyi ünnepsèg

Idèn majnem elmaradt az ovis karàcsonyozàs szegèny Greti szàmàra, uis benyelt egy csùnya köhögèssel ès làzzal jàrò vìrust, ami aztàn bàrànyhimlobe torkollt...egy "èlmèny" volt, 11 napig voltunk bezàrva a 4 fal közè, de az antiviràlis kùrànak hàla 5 nap alatt tùl volt a bàrànyhimlon, valòban meggyorsìtotta a betegsèg lefolyàsàt ès a tüneteket is jòcskàn enyhìtette szerencsère!
Az òvonèniket lenyugözte Greti remek memòriàjàval, ennyi hiànyzàs utàn is emlèkezett mèg a dalokra! :-) Brava Greta! Ahogy a videon is làthatjàtok, Greti remekül szórakozott, az èneklès mellett vègig bohóckodott egy kisfiùval, akinek kilète szàmunkra ismeretlen, de a fèltèkeny papà megjegyezte magànak!:-))
A karàcsonyi musor 1 versikèbol ès 2 dalbòl àllt, majd betoppant a Mikulàs is. Mivel a video feltöltèse yo pàr òràba telt, èrjètek be eggyel! :-P Cukik voltak a gyerkocök nagyon, s idèn màr egy fokkal kevèsbè volt kaotikus az eloadàs...a yo kameraàllàsèrt megküzdöttem a lelkes szülok hadàval, s a felvètel vègère a làbam is belesajgott, de megèrte! :-) A hangfelvètel nem tudom mièrt lett ilyen, sorry.

Mindjàrt kezdünk!

Erik szèpen bealudt a musor alatt a papà karjaiban

Mamma hol vagy?


Nessun commento:

Posta un commento