lunedì 14 gennaio 2013

6 hònapos kis kommandòs

Erik mozgàsa hatalmasat fejlodött az utòbbi hetekben...lenyugözo a kisviking teljesìtmènye, egyre tovàbb tud màr ülni anèlkül, h eldolne, màr felàll (!!!), pörög, forog, s màr beindult a kommandòzàs is a szonyegen! Asszem a "Number Two" is hasonlòkèpp duracell lesz, felköthetjük a gatyànkat! Plàne, h a kislegèny sokkal kevèsbè turi, ha le van "làncolva" vhova, legyen az etetoszèk, kocsiülès v. èppen a babakocsi...1-màsfèl òra a limit, utàna nincs mese, beindul a szabadulòmuvèsz fàzis, felhàborodott hangvètelu kiabàlàssal alàfestve! Ha vmit kinèz magànak, azt bizony el is èri, kitartòan pròbàlkozik, igencsak megdolgozik a sikerèrt...le a kalappal! Màr elkezdett dj-skedni a kisàgyban, meg tudja nyomni a sipolòs jàtèkokat, felfedezte a tappancsait...minden napra jut vmi ùjdonsàg!
A hozzàtàplàlàs is yol halad, a kis haspòk egyre többet termel be a papikbòl is, sot! Amikor egyszer èn is meg mertem kòstolni az ebèdjèt, kikerekedett szemekkel meredt ràm, majd felhùzta magàt, h yol làssa, h bizony neki is maradt-e mèg pàr falat a tànyèrban! Vicces egy fazon a kiskrapek! :-)
S gyümölcs v. hozzàtàplàlàs ide v. oda, egyenlore mèg mindig 6x szopizik naponta, ìgy màr nem sok hiànyzik a 9kg-os versenysùlyhoz! 
A szeme sem àll yol egyèbkènt, egy kis huncutkodàsra bàrmikor kaphatò, az esti pancsolàskor olyan hèvvel lubickol, h több fürdovìz van a szonyegen, falon, na meg persze rajtam, mint a kàdban!
Nèha màr volt 1-2 hisztis kirohanàsa is, leginkàbb azon tud nagyon felhàborodni a kislegèny, ha az oly nehezen megszerzett zsàkmànyàt a mamma elveszi Tole...persze ha vkinek pont a mamma telefonja, a tàvirànyìtò, a papucs, a pelenka, v. netàn a popsitörlo a legszimpibb, akkor sajnos ez vàr rà! :-P
Ami egy rèmàlom, az a fogzàs! Pont december 30-àn bùjt ki vèèèègre az elso fogacska alul, 6 hèt èjszakàzàs ès hajnali randik àràn...a màsodik meg tegnap...ìgy titkon remènykedem benne, h nemsokàra visszaàll a rend ès lesz oly kegyes hozzàm a sors, h a következo fogacskàkig hagy legalàbb 1 hònap pihenot, h kicsit magamhoz tèrjek!


Vigyori :-)

Kèzben a legjobb

Pancsolò kisfiù :-)

Inhalàltunk is màr - sajnos

Csüccs

Mosolygòsan èbredek

Szia maci

Huncut!!!

Egy kis tavasz a tèlben

Nessun commento:

Posta un commento