domenica 7 novembre 2010

Vègre ismèt formàban!
























Greti vègre ismèt a règi! Pènteken törtènt eloször, h reklamàlt, miközben kèszìtettem a vacsijàt! èpp itt volt màr az ideje...ez az oltàs kicsit letörte a piccolinàt, a làzon hamar tùl volt, de yo pàr napig utàna maga alatt volt, alig jàtszott, keveset evett, gyakran elaludt ulve is (ld. foto), aztàn jott a nàtha ès a köhögès, szòval majdnem 2 hèt kellett ahhoz, h visszakapjuk a mi kis mindig mosolygòs, csacsogòs, hiperaktiv Gretànkat! Az orrporszìvòzàs közel sem bizonyult olyan könnyunek, mint 1 hònapos koràban, mikor is utoljàra meg volt fàzva...kèt embert igènylo feladat lett, hisz igen yo eroben van a kisasszony! :-)
Mostansàg kifejezetten anyàs Greti, az a legùjabb, h a làbamat àtöleli, ha azt akarja, h ne menjek nèlkule vhova - meg lehet zabàlni! :-)
ùj szò : àmpa (làmpa), amit a magyar nagyszulök tanìtottak neki a minap, uis megèrkeztek hozzànk Greti làtogatòba a közelgo 1 èves szulinap alkalmàbòl!

1 commento:

  1. Nagyon edi - es meg segit is a mosasban? Orulok hogy a "nagyszulok" is ott lesznek a szulinapon. Az unneples ugy tokeletes!
    :)

    RispondiElimina