martedì 27 novembre 2012

Budapest- haverok, buli, fanta

Ezùttal nem voltam azèrt annyira betàblàzva, mint àltalàban, mert ugye kèt kisgyerekkel màr közel nem olyan 1xu programolni, de anyuèknak hàla olykor "szelektàlhattam" a könnyebb kivitelezès èrdekèben, h mikor melyik manòt vigyem magammal, a kismanòt, v. a "grande manòt", ahogy Greti hìvja magàt! :-)
Idèn csak ùgy potyogtak a kislegènyek a baràtnok körèben, aminek kifejezetten örülök, legalàbb lesz pàr haverja Budapesten is az èn kis vikingemnek! ;-)

Eloször a csaknem 8 hònapos ès igencsak huncut Benivel ismerkedtünk meg, aki Erikkel nem is igazàn foglalkozott, leginkàbb velem volt elfoglalva, ill. egy màsik talàlkozàs alkalmàval Gretivel...tipikus pasi! :-))

Nyakig bebugyolàlva :-)

Benivel :-)

Rencsi a kislegènyekkel

:-)


Brabièknàl jàrtunk többször is, ahol Erik kèzrol-kèzre jàrt, szìvesen babusgatta mindenki...Milànbòl tènyleg òvobàcsi lesz, ha ìgy folytatja, olyan aranyosan ès profin bànt Erikkel ès Gretivel is. Napirenden volt a szokàsos összejövetel Gogònàl, s termèszetesen Orsival is sokat talàlkoztunk.
Ezùttal sem maradhatott el a yol bevàllt jàtszòhàzas mòka, ahol vègre sikerült kifàrasztani Gretit is! :-)

Brabi&Lili a kis Erikkel
Gogo megnevettetett

Milànnal

Yo buli volt!

Juhuuuuu



Erik kènyeztetve

Màr ilyen szèpen àllok! :-)

Brabinàl is yol èrzem magam!

Egy kis jòga Gogòval :-)







Orsi buvöletèben 

Màr nagyon vàrtuk, h megismerhessük Alexandert is, aki pont egy hònappal fiatalabb Eriknèl!
Az elso talàlkozàskor a pici Alex kicsit fèltèkenyen mèregette jövendobeli spanjàt, aki ha csak pàr percre is, de az O anyukàja kezèben kötött ki. :-) Szerencsère a màsodik talàlkozàsra màr mindezt el is felejtette ès megvillantotta cuki mosolyàt Erikre is, miközben mi szülök egy finomat ebèdeltünk, majd sètàltunk a Kopaszi gàton...

Cri&Alexander tàrsasàgàban :-)




Orsi is velünk tartott!

 
Yokèpü kislegènyek

Nagyon örültem neki, h sikerült megismernünk a legfiatalabb kismanòt is, Orsièk kisfiàt Milànt, aki egy hònapos volt, amikor ellàtogattunk hozzàjuk...Erik olyan nagynak tünik mellette! Teljesen otthon èrezte magàt Milàn pihenoszèkèben a kislegèny, hisz neki is ugyanilyen van! :-)



A szokàsos jàtszòterezès sem maradhatott el Laràval...

Kèt rosszcsont!




Nessun commento:

Posta un commento